PLUSONE CO. VAN DE SPORTENtechnologie, LTD.

Wij zijn geëngageerd aan uw 100%-klantentevredenheid!

Onze productkwaliteit is het beste in vergelijking met andere leveranciers in China met dezelfde prijs!

Wij hangen onze hoogte aan - kwaliteitsnorm, houden wij nooit op om onze merkafbeelding en reputatie gestalte te geven!

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productende lijst van het voetbalspel

Veelkleurige 5 Voeten van de Lijst de Comfortabele Houten Foosball van het Voetbalspel Lijst voor Kicker Gelijke

Certificaat
Van goede kwaliteit de lijst van het voetbalspel voor verkoop
Van goede kwaliteit de lijst van het voetbalspel voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Veelkleurige 5 Voeten van de Lijst de Comfortabele Houten Foosball van het Voetbalspel Lijst voor Kicker Gelijke

China Veelkleurige 5 Voeten van de Lijst de Comfortabele Houten Foosball van het Voetbalspel Lijst voor Kicker Gelijke leverancier
Veelkleurige 5 Voeten van de Lijst de Comfortabele Houten Foosball van het Voetbalspel Lijst voor Kicker Gelijke leverancier Veelkleurige 5 Voeten van de Lijst de Comfortabele Houten Foosball van het Voetbalspel Lijst voor Kicker Gelijke leverancier

Grote Afbeelding :  Veelkleurige 5 Voeten van de Lijst de Comfortabele Houten Foosball van het Voetbalspel Lijst voor Kicker Gelijke

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: PLUSONE
Certificering: CE, RHOS, EN71-1,2,3, Safety, ECO-FRIENDLY
Model Number: FY048

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: Overeen te komen, volgens uw behoeften.
Prijs: US$1-500 / unit, negotiable
Packaging Details: 1 unit/carton 308pcs/40GP
Levertijd: Levertijd 30 dagen
Betalingscondities: LC/TT
Levering vermogen: 5000 PCs/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Speler: Veelkleurige speler Spelstaaf: Staalstaaf 16mm
Handvat: Comfortabele, zachte handgreep De bar van de beensteun: Staal met Chroom
Been leveler: Groot been leveler frame: MDF met pvc-lamiantion en het ontwerp van de kleurengrafiek
naam: houten voetballijst

 

5FT Kicker van de het Spellijst van de Gelijkevoetbal Lijst van het het Voetbalspel de Houten met Veelkleurig Ontwerp

 

Beschrijving: Kicker Gelijke 5FT Voetballijst
Land van herkomst: China
Component Specificatie
Lijstgrootte 140.4CM x 75CM x 89.3CM
Speeloppervlaktedimensies 119cm L x 68cm W x 11.5cm
Laminering van schorten Buiten kant & eindschorten met document, binnen van kant & eindschorten met zwart pvc, Zelfde wordt gelamineerd zoals ondertekende steekproef die. met zwarte pvc-rand. Gelieve van nota te nemen het gelamineerde document dubbele band moet zijn, is 200 ponden, op de oppervlakte van de film niet gemakkelijk aan schil.
De zijschorten van de voetballijst 30cm x 18mm (Dikte) dik met gelamineerd document, MDF (E1 of E0). pre-geboorde gaten, balterugkeer, balingang en staaf gehele dekking
Balingang: 2pcs plastiek met de ingangen van de chroombal. positie inzake zijschorten, 50mm dia. Positie: Afstands hoogste rand van zijpaneel 30mm.
Staafring: 16pcs plastiek met de ring van de chroomstaaf
Balwinst 2 zijbalwinst, coverd door zwarte pvc-te omringen, 13.8cm L* 6.8cm breedte. Positie: De rand van de afstandslift van zijpaneel 238mm, Afstands onderste rand van eindpaneel 43mm
Het eindschorten van de voetballijst 28.5cm*12.7mm (Dikte) MDF (E1 of E0). pre-geboorde gaten
Beëindigen hoogste spoor: 75cm * 10.5cm* 12.7mm Dikke MDF (E1 of E0) met zwart gelamineerd pvc.
Het doel van de voetbal: 12mm Diktemdf (E1 of E0) doel met zwarte verf met pvc-het omringen.
Handdoelpuntenmakers 2 stukken plastic doelpuntenmakers, Grootte: 233mm L
Schorthoek Plastic schorthoek. Zwarte kleur.
Voetballijst playfield 121.4cm x 69.2cm x 5mm (Dikte) MDF (E1 of E0) met groene pvc-laminering & witte druk, hieven hoek op. Zelfde zoals de ondertekende steekproef.
Benen Vierkante benen 9.5cm * 9.5cm * 9mm diktemdf (E1 of E0) met zwarte pvc-laminering
De Bars van de Playfieldsteun 2 stukken van 18mm* 680mmMDF, pre-geboorde gaten. Positie: Afstand de onderste rand van zijpaneel 159mm.
Zijbeenpanelen N/A
De panelen van het Beëindigenbeen N/A
De bar van de beensteun Dia.50.8mm plastic buis met chroom. Afstand de bodem van been 200 mm.
Beennivelleerders de nivelleerders van het 4 stukkenbeen, 127mmcm-diameter, Plastiek met chroom met het zwarte pvc-omringen.
Spelerstaven 8 stukken van 15.8mm dia. (dikte 1.5mm) chroom geplateerde holle staalstaven, 2pcs-staven met 5 gaten met grootte 1021mm L, 2pcs-staven met 2 gaten met grootte 1250mm L, 4pcs-staven met 3 gaten met grootte 1130mm L.
Het eindkappen van de spelerstaaf 8 stukken van pvc-eindglb
Speler 22 veelkleurige stukken (3-5-2-1) V.N.-assembleren spelers, zien de kleuren Carromco-norm, Zelfde zoals ondertekende steekproef. Grootte: 110mm L
Bumpers 16 stukken van zwarte rubberbumper,
Einderingen 4pcs witte plastic einderingen, In bijlage door bout en noot.
Wasmachines 16 zwarte stukken van wasmachine,
Handgrepen de handgrepen van 8 stukkenpvc, zwarte, Grootte: 119mm L. Same zoals ondertekende steekproef.
Voetbaltoebehoren 4 ballen - Zwarte/witte 2pcs, Witte dia van 2pcs 36mm.
Verpakking 1unit/carton (dubbel golfkarton)
  Geen Eenheden Lengte Breedte Hoogte Netto Wgt:
De uitvoerkarton 1 142,10 cm 81,00 cm 16,70 cm 43,00 kg
Verkoop verpakking       42,00 kg
Product         39 kg
CBM         0,19
Containerlading:     20 ' 40 ' 40HQ
      154 308 352
 

 

Ons bedrijf is betrokken bij de productie van en het verkopen van de beste lijstspelen en de verwante promotiepunten die worden uitgevoerd naar Europa, Amerika, Australië en Azië. Onze bedrijfeigenaar heeft meer dan 15 jaar werkervarings in de industrie van spellijst. Wij die een aandeelhouder binnen de fabrikant van de spellijst zijn om de fabriek sterker en meer geschikt te maken om materiaal, wetenschappelijk beheer, hoogste kwaliteit en hoeveelheid vooruitgegaan te hebben om goederen aan onze klanten op tijd te leveren. Wij hebben een zeer goede reputatie met onze die cliënten op hun ervaring van uitstekende kwaliteit, snelle verzending, concurrerende prijzen en de naverkoopdienst wordt gebaseerd.

 

Wij zijn een professionele leverancier van de spellijst. Wij zijn geëngageerd aan uw 100%-Klantentevredenheid! Wij doen ons beste uw orde zorvuldig verwerken en ervoor zorgen dat uw behoeften de uiterste tevredenheid worden voldaan aan. Wij hebben een grote selectie van de producten van de spellijst die typisch moeilijk om van andere leveranciers zijn te vinden. Wij verstrekken de beste selectie, de beste kwaliteit en de beste prijs. Onze belofte aan onze klanten is verstrekt de hoeveelheid u wenst en op tijd bent levert.

 

Wij streven ernaar om deze website makkelijk te gebruiken te maken, zeer informatief op onze producten en gestroomlijnd om elke bezoeker te geven het algemene plezierige opdracht geven tot ervaart.

 

Dank u voor het bezoeken Gunstige Technologie!

 

Verkoopteam

 

Wij hebben een professioneel verkoopteam. Zij hebben zeer goede taal en communicatie vaardigheden en zijn uitzonderlijk vriendschappelijk. Zij zijn bekwaam in productkennis en begrijpen productontwikkeling. Zij kunnen de vragen van de klant snel beantwoorden en efficiënt de details van hun verzoek registreren en nauwkeurig aan onze fabrikant vervoeren. Zij hebben de capaciteit om goede raad aan klanten op productontwikkeling en productaanbevelingen aan te bieden.

 

Productontwikkeling

 

De R&D-afdeling is de kern van onze huidige en toekomstige succesvolle producten. Zij dragen de zware verantwoordelijkheid om nieuwe producten te onderzoeken en te ontwikkelen en hen te perfectioneren. Wij zijn geëngageerd aan dit en investeren van onze te verzekeren jaaromzet wij de innovatieve leiders in onze markten zijn.

 

Kwaliteitscontrole

 

Onze QC afdeling is verantwoordelijk voor het ten uitvoer leggen van ons plan van kwaliteitscontrole en vergewist zich ervan dat de productie van het product van het hoogste niveau van kwaliteit is. Zij voeren uit en herzien de het kwaliteitsbewaking werk en planning. Verzekeren de grondstoffen en gebeëindigd wij - de producten gaan de inspectiekwaliteitsnorm over en registreren al analyse van de verzamelde kwaliteitsgegevens.

 

Richtend de zorgen van de klant, steunt de QC afdeling ons doel om productkwaliteit, adresabnormaliteiten en handelingen te verbeteren snel om verbeteringsmaatregelen te maken. Zich houdt aan het principe dat de ongeschikte grondstoffen niet in productie worden gezet, bereiken de ongeschikte halffabrikaten geen omloop, en de ongeschikte producten moeten niet de fabriek verlaten.

 

De naverkoopdienst

 

De klanten zijn de activa van elke zaken. Wij doen ons beste alles doen ons doel van 100%-klantentevredenheid bereiken. Zo, besteden wij grote aandacht aan de naverkoopdienst:

 

1. Wij zijn pro-actief houden communicerend met klanten.

2. Wij verstrekken een geschikte manier voor klanten om ons te geven terugkoppelt.

3. Wij constant transporteren de voordelen van onze producten.

4. Als onze producten tekorten hebben, nemen wij de verantwoordelijkheid en handelen vlug aan adres.

5. Wij verbeteren kwaliteitscontrole en maken stevig een eind aan hetzelfde probleem van overbodig het terugkomen.

 

 

 

 

Veelkleurige 5 Voeten van de Lijst de Comfortabele Houten Foosball van het Voetbalspel Lijst voor Kicker GelijkeVeelkleurige 5 Voeten van de Lijst de Comfortabele Houten Foosball van het Voetbalspel Lijst voor Kicker Gelijke

 

Veelkleurige 5 Voeten van de Lijst de Comfortabele Houten Foosball van het Voetbalspel Lijst voor Kicker GelijkeVeelkleurige 5 Voeten van de Lijst de Comfortabele Houten Foosball van het Voetbalspel Lijst voor Kicker Gelijke

Veelkleurige 5 Voeten van de Lijst de Comfortabele Houten Foosball van het Voetbalspel Lijst voor Kicker GelijkeVeelkleurige 5 Voeten van de Lijst de Comfortabele Houten Foosball van het Voetbalspel Lijst voor Kicker GelijkeVeelkleurige 5 Voeten van de Lijst de Comfortabele Houten Foosball van het Voetbalspel Lijst voor Kicker GelijkeVeelkleurige 5 Voeten van de Lijst de Comfortabele Houten Foosball van het Voetbalspel Lijst voor Kicker Gelijke 

Contactgegevens
PLUSONE SPORTS TECHNOLOGY CO., LTD.

Contactpersoon: Mr. Michael Yan

Tel.: 86--13694955089

Fax: 86-769-82635926

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)