PLUSONE CO. VAN DE SPORTENtechnologie, LTD.

Wij zijn geëngageerd aan uw 100%-klantentevredenheid!

Onze productkwaliteit is het beste in vergelijking met andere leveranciers in China met dezelfde prijs!

Wij hangen onze hoogte aan - kwaliteitsnorm, houden wij nooit op om onze merkafbeelding en reputatie gestalte te geven!

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

PLUSONE SPORTS TECHNOLOGY CO., LTD.

Certificaten
Van goede kwaliteit de lijst van het voetbalspel voor verkoop
Van goede kwaliteit de lijst van het voetbalspel voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

PLUSONE SPORTS TECHNOLOGY CO., LTD.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
PLUSONE SPORTS TECHNOLOGY CO., LTD. PLUSONE SPORTS TECHNOLOGY CO., LTD. PLUSONE SPORTS TECHNOLOGY CO., LTD. PLUSONE SPORTS TECHNOLOGY CO., LTD. PLUSONE SPORTS TECHNOLOGY CO., LTD. PLUSONE SPORTS TECHNOLOGY CO., LTD. PLUSONE SPORTS TECHNOLOGY CO., LTD. PLUSONE SPORTS TECHNOLOGY CO., LTD. PLUSONE SPORTS TECHNOLOGY CO., LTD.
Kantoor Kantoor Eindproducten magazijn Onze showroom productielijn productielijn producten producten producten

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Importeur
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : PLUSONE
Aantal werknemers : 100~500
Jaarlijkse omzet : 3 million-10 million
Opgericht Jaar : 2003
Export pct : 80% - 90%

De technologie van Plusonesporten is een gevestigd bedrijf sinds 2003 geweest. Het bedrijf heeft een sterke geschiedenis en een groot succes met het investeren in de verwerkende industrie. Er zijn meer dan 200 werknemers gewijd aan het leveren van velen de hoogste kwaliteitsproducten.

 

Ons bedrijf is betrokken bij de productie van en het verkopen van de spellijsten als voetballijst, biljartlijst, de lijst van het luchthockey, pingponglijst, multispellijst, en verwante promotiepunten die worden uitgevoerd naar Europa, Amerika, Australië en Azië. Wij hebben meer dan 20 jaar ervarings in de industrie van spellijst. Wij hebben onze eigen fabriek van de spellijst die in Dongguan-stad, de provincie van Guangdong, China wordt gevestigd. De fabriek is uitgerust met geavanceerd technische productielijnen en professioneel personeel om de eisen van de internationale markt te ontmoeten, is het gebied van gehele fabriek ongeveer 8000 vierkante meters en door internationaal normalisatiebeheersysteem ISO 9001 verklaard, overschrijdt de productiecapaciteit 15000 PCs per maand voor de spellijst. Ons product is met de Milieuvriendelijke norm in overeenstemming.

 

Wij zijn geëngageerd aan uw 100%-Klantentevredenheid! Wij doen ons beste uw orde zorvuldig verwerken en ervoor zorgen dat uw behoeften de uiterste tevredenheid worden voldaan aan. Wij hebben een grote selectie van de producten van de spellijst die typisch moeilijk om van andere leveranciers zijn te vinden. Wij verstrekken de beste selectie, de beste kwaliteit en de beste prijs. Wij hebben een zeer goede reputatie met onze cliënten die op hun ervaring van uitstekende kwaliteit, snelle verzending, concurrerende prijzen en de goede naverkoopdienst wordt gebaseerd.

 

Contactgegevens
PLUSONE SPORTS TECHNOLOGY CO., LTD.

Contactpersoon: Mr. Michael Yan

Tel.: 86--13694955089

Fax: 86-769-82635926

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)